Nieuws/Entertainment

'Nieuwe liefde voor weduwnaar Peaches Geldof'

Door van onze redactie

Thomas Cohen, de weduwnaar van de op 7 april 2014 overleden socialite Peaches Geldof, heeft opnieuw de liefde gevonden. En wel bij een goede bekende van Peaches.

Thomas (24) heeft volgens de Britse krant Sun bijna een jaar na de dood van zijn vrouw zijn hart verloren aan kunstenares Georgia Keeling, een goede vriendin van Peaches. "Het is goed om hem weer te zien lachen", vertelt een ingewijde. "Hij zal nooit over Peaches' dood heenkomen en hij doet er alles aan om ervoor te zorgen dat haar zoons haar nooit zullen vergeten. Maar hij is nog jong en moet toch door met zijn leven."

Al eerder bleek dat Thomas stappen neemt om zijn verleden achter zich te laten zodat hij zich kan concentreren op de toekomst van zijn gezin. Sinds Peaches in hun woning stierf aan een overdosis heroïne, woont Thomas met hun zoons Phaedra (1) en Astala (3) bij zijn ouders en ondertussen stond hun echtelijke woning er nog net zo bij als op de dag dat ze stierf. Thomas is, met hulp van familie en vrienden, pas recentelijk begonnen met het leeghalen van het pand. De volgende stap is de verkoop van hun liefdesnest.

Komende dinsdag, één jaar na Peaches dood, zullen Thomas en haar familie haar herdenken tijdens een besloten dienst.

Door van onze redactie