Nieuws/Entertainment
836869
Entertainment

Kim Kardashian: help Rob niet meer

Kim Kardashian wil haar broer Rob niet langer steunen. De realityster denkt dat dit de beste manier is om hem te helpen.

Dat blijkt uit de nieuwste aflevering van Keeping Up With The Kardashians.

"Ik denk dat iedereen een stap terug moet zetten", zegt Kim in een fragment dat Us Weekly alvast online heeft gedeeld. Haar moeder Kris liet weten zich zorgen te maken om Rob, die zich sinds de bruiloft van Kim vorige zomer heeft teruggetrokken uit de spotlights. "Ik ben geen psycholoog, maar ik weet dat hoewel we alle hulpmiddelen beschikbaar hebben, hij er geen gebruik van maakt."

Rob, die bij zijn andere zus Khloé woont en volgens haar aan sociale angsten lijdt, is volgens Kim te afhankelijk. "We maken zijn leven zo makkelijk. We rijden hem rond met een chauffeur zodat niemand hem hoeft te zien. We hadden een kok voor hem klaarstaan, en een trainer. We sturen mensen erop uit om zijn sokken en ondergoed te kopen. Dit is zielig. We zouden hem niet meer moeten helpen, geen van ons allen."

Kris is niet overtuigd, en ook Khloé heeft haar eigen ideeën over hoe Rob geholpen kan worden. In een ander fragment reageert zij afkeurend op een idee van Kris hem thuis door een psycholoog te laten bezoeken. "Dus je wil hem met een buitenstaander besluipen? Jij, Kourtney en Kim hebben hem niet eens bezocht de afgelopen dagen. Wat weet je van zijn dagelijkse routine?"