Nieuws/Entertainment

Diva bevestigt nieuwe toekomst op Belgische grens aan Privé

Paay verkast naar Polenparadijs

Door Boris van Zonneveld

Patricia Paay met echtgenoot Robbert Hinfelaar

Patricia Paay met echtgenoot Robbert Hinfelaar

Hollandse Hoogte/De Huizenbemiddelaar Patersven

Nadat een fraaie villa in Hendrik-Ido-Ambacht financieel te hoog gegrepen bleek voor PATRICIA PAAY, heeft zij nu eindelijk een nieuw stulpje gevonden. Voor een dikke twee ton verkast de polderdiva naar een recreatiepark op de grens met België. Paay: „Ik zocht naar rust.”

Patricia Paay met echtgenoot Robbert Hinfelaar

Patricia Paay met echtgenoot Robbert Hinfelaar

Hollandse Hoogte/De Huizenbemiddelaar Patersven

Patricia Paay (68) bevestigt vandaag het nieuws van Privé dat zij een nieuwe woning heeft gekocht. „Ik heb inderdaad een huis gekocht op Parc Patersven in Zundert”, vertelt ze. „Ik zocht naar rust, zover mogelijk bij iedereen vandaan. Robberts vader had dit gezien, het is een schattig huis in een prachtige omgeving, en daar wil ik wel even zitten.”

Paays nieuwe woning.

Paays nieuwe woning.

De Huizenbemiddelaar Patersven

De overdracht van Patricia’s huis in het Noord-Hollandse Lijnden was onlangs. Dat verkocht ze voor 475.000 euro. Haar nieuwe stek is beduidend goedkoper. Het stond te koop voor een vanafprijs van 225.000 euro, maar het is ondanks de lage prijs een vrijstaande woning. „De vloerbedekking gaat eruit, er komt een mooie nieuwe vloer in, en over een paar weken gaan we erin”, zegt Paay.

Als Paay naar Parc Patersven verhuist, komt zij daar in een kleurrijke omgeving terecht. Het was ooit een recreatiepark vol toeristen en zwembadpret, maar het park heeft nu de reputatie een waar Polenparadijs te zijn. Volgens de gemeente bivakkeren er wel vijftienhonderd Polen op het park.

Dat is te zien op de parkeerplaats bij de ingang, waar het een zee is van Poolse kentekens. Daarnaast is er een keur aan Bulgaren, Roemenen, Esten, Letten en Litouwers op het park woonachtig. Nederlandse bewoners zijn er ver in de minderheid, maar met Paay en haar man komen daar binnenkort in ieder geval weer twee Nederlanders bij.

Het hele verhaal over Patricia Paay en haar nieuwe woning is te lezen in weekblad Privé, dat vanaf vandaag in de winkel ligt.

Lees meer over