Nieuws/Entertainment
839050
Entertainment

Politiek eist hoge tol

'Pechtold kán niet meer terug naar huis'

Ze zouden nog een poging doen hun gestrande huwelijk weer vlot te trekken, maar insiders voorspellen het einde voor Alexander Pechtold (49) en zijn echtgenote Froukje.

Alleen enkele vertrouwelingen van Pechtold waren door hem op de hoogte gebracht van de trieste ontwikkelingen bij hem thuis. Het lijkt erop dat de politicus er de laatste tijd alles aan gedaan heeft dat nieuws tot na de Provinciale Statenverkiezingen binnenskamers te houden, waar hij wonderwel in slaagde.

Pechtold kocht al in januari zijn vrijgezellenflatje in de buurt van het huis waar Froukje nu alleen met hun twee jonge kinderen, een meisje en jongen van twaalf en elf, woont. In het afgelegen Wageningen mag daar met een scheef oog naar gekeken zijn; ontstane geruchten over huwelijksperikelen van het paar bereikten Den Haag toen maar niet.

De Pechtolds zouden nog een poging willen doen het gestrande huwelijk vlot te trekken, maar insiders hebben er een hard hoofd. Zij denken bovendien dat er meer aan de hand was dan alleen de politieke beslommeringen die de heer des huizes steeds meer opslokten...

Lees hier het hele verhaal