Nieuws/Entertainment
839291933
Entertainment

Rupert Grint: miljoen volgers op Instagram te danken aan dochtertje

Rupert Grint

Rupert Grint

Rupert Grint kan het nog altijd niet bevatten dat hij in november in zeer korte tijd 1 miljoen volgers had op Instagram. De acteur, vooral bekend als Ron Weasley in de Harry Potter-filmreeks, vestigde daarmee officieel een record.

Rupert Grint

Rupert Grint

„Ik kan het niet geloven. Het is heel erg surrealistisch”, zegt Grint tegen ET Online. „Ik had nooit gedacht dat ik zelf Instagram zou gaan gebruiken. Ik zei altijd dat ik dat niet zou doen, en toen dacht ik op een gegeven moment: ’Het is zo’n gekke tijd geweest. Waarom niet?’ Het is krankzinnig.”

De Harry Potter-acteur opende in november een account en stelde in zijn eerste post zijn kersverse dochter Wednesday voor. Binnen 4 uur en 1 minuut was hij een miljoen volgers rijker. Niet eerder wist iemand zo snel dat aantal volgers te bereiken. „Ik denk dat Wednesday het record eigenlijk heeft verbroken. Zij krijgt de eer.”

Grint verbeterde het record van David Attenborough. De beroemde televisiebioloog maakte in september zijn debuut en had binnen 4 uur en 44 minuten een miljoen volgers. Dat zijn er inmiddels 6,2 miljoen maar Attenborough maakte in november bekend niet langer actief te zijn op het platform. Grint heeft momenteel 4,1 miljoen volgers.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd