Nieuws/Entertainment
839606
Entertainment

Calvin Harris: 'Taylor Swift niet mijn type'

VIDEO - De Schotse dj Calvin Harris, die zou daten met Taylor Swift, gaf enkele maanden geleden in een radio-interview nog aan dat de Amerikaanse zangeres 'allesbehalve' zijn type was.

Hij was in november te gast bij Capital Breakfast, een Britse radioshow. Aan de dj werd gevraagd welke beroemdheden hij naar rechts en links zou swipen op de dating-app Tinder.

Ellie Goulding mocht van hem naar rechts: "een leuke meid". Nicki Minaj vond hij maar eng en Taylor Swift was het tegenovergestelde van zijn type. "Gewoon naar links dus", zegt hij met een ongeïnteresseerde blik.

Hij is blijkbaar van gedachten veranderd. Verschillende kiekjes en videobeelden wijzen erop dat de dj en de zangeres daten. Taylor doet er alles aan om haar vermeende liefje te kunnen zien, maar ook Calvin doet de nodige moeite. Zo werd hij deze week gespot in de Amerikaanse stad Nashville, waar de zangeres woont. De twee bezochten een concert van countryzanger Kenny Chesney en hadden het erg gezellig.

Calvin Harris dumpte zijn vriendin Aarika Wolf eind februari na een relatie van nog geen jaar. Taylor, die in korte tijd een 'hechte vriendschap' met de Schot heeft opgebouwd, zou een van de oorzaken zijn van de relatiebreuk.