Nieuws/Entertainment
839744
Entertainment

Roep van fans klinkt steeds harder

'Yolanthe, kom terug!'

De roep om een publieke terugkeer van Yolanthe Sneijder-Cabau klinkt steeds harder. Het is vandaag precies een maand geleden dat zij voor het laatst iets van zich liet horen.

Met een foto van haar geliefde Wesley Sneijder begon Yolanthe aan een pauzeperiode, al was dat toen nog niet duidelijk. Na een week of twee werd duidelijk dat ze even wilde bijkomen: "Even lekker in de luwte. Ze was die eindeloze geruchtenstroom gewoon even zat", verklaarde haar manager.

Yolanthe's fans beginnen nu ongeduldig te worden. Dagelijks wordt nog bij de afbeelding die dateert van 27 februari een commentaar gepost. "We missen je al een tijdje. Hoop dat je er snel weer bent." "Come back to Instagram Yo we miss you." "Zo jij bent lang niet online geweest!, vergeten de rekening te betalen? Geen wifi?!!"

Verjaardag

Yolanthe is met manlief Wesley nog wel door een fan op het vliegveld van hun woonplaats Istanboel gesignaleerd, afgelopen weekeinde. Zij vierde vorige week haar 30ste verjaardag. Ook dat was geen aanleiding om haar volgers het feestje mee te laten vieren. De felicitaties werden bij de oude afbeelding geplaatst.

De zelfverkozen luwte werd ingeleid door de belichtingsrel bij RTL Late Night die haar verdriet deed. Daarna werd Yo door het slijk gehaald door een documentairemaker die psychische bijstand inriep voor zijn fascinatie en ze werd opnieuw zwanger verklaard in de Turkse media.

Wesley voetbalt zaterdagavond in de Amsterdam ArenA met het Nederlands Elftal tegen Turkije. Het zou kunnen dat Yolanthe daar, na een lange afwezigheid, weer op de tribune opduikt...