Nieuws/Entertainment
843554
Entertainment

Geen interesse in Scarface-villa

FOTO'S - Het landgoed waar de film Scarface is opgenomen, wacht nog steeds op een koper. Aan het herenhuis in het zuiden van Californië hangt een prijskaartje van 35 miljoen dollar of een maandelijks hypotheekbedrag van bijna 129.000 dollar.

Een Russische bankier zette El Fureidis, wat tropisch paradijs betekent, in mei vorig jaar te koop, omdat de familie niet genoeg gebruikmaakte van het stulpje met uitzicht op de Stille Oceaan.

Hoewel de filmklassieker met Al Pacino en Michelle Pfeiffer zich afspeelt in Florida, diende het landgoed uit 1906 als achtergrond van onder meer de huwelijksscène van hun personages Tony Montana en Elvira Hancock. Bekijk hier de foto's.

Het herenhuis heeft volgens de krant altijd al de rich and famous aangetrokken. Charlie Chaplin, John F. Kennedy, Albert Einstein, Winston Churchill en Thomas Mann waren door de jaren heen bezoekers of huurders. Het pand onderging voor de verkoop een grondige renovatie die miljoenen heeft gekost.

Het onroerend goed wisselde in 2009 voor het laatst van eigenaar voor 6,2 miljoen dollar. In 2012 stond het pand te huur voor 30.000 dollar per maand.