Nieuws/Entertainment
843728
Entertainment

Dokter Corrie praat met Pechtold

Martine Sandifort is vanaf dit weekend weer op de buis met haar programma Dokter Corrie. Hiervoor kruipt ze in de huid van een arts die jongeren seksuele voorlichting geeft. Sandifort vertelt vrijdagavond bij RTL Late Night dat er verschillende BN'ers voorbijkomen in de show. Zondag is dat D66-leider Alexander Pechtold.

Met de dokter praat de politicus over zijn eerste zoen. Martine vindt het een compliment als volwassenen ook naar de show kijken. "Het is sowieso leuk voor ouders en daarbij geef ik ze een voorzetje voor seksuele voorlichting en dat is natuurlijk altijd handig."

Of er ook onderwerpen zijn die Martine moeilijk vindt om te bespreken? "Het onderwerp over hygiëne vond ik lastig, dat ik moest zeggen dat jongens hun piemel goed moeten wassen. Dat vond ik lastig." Martine vertelt dat er verschillende onderwerpen aan bod komen, zoals liefdesverdriet, homoseksualiteit, menstruatie, maar bijvoorbeeld ook het aangeven van je grenzen.

Het programma van Martine duurde voorheen slechts vier minuten en was te zien in School Tv. Nu is het een op zichzelf staand programma van twintig minuten. "Dat vind ik echt hartstikke stoer", vertelt Martine.