Nieuws/Entertainment
843856
Entertainment

Steun voor vertrekkende Kathy Griffin

Kelly Osbourne juicht de beslissing van Kathy Griffin om ook te stoppen met Fashion Police, toe.

"Kathy, ik ben erg trots op je. Jij hebt altijd al mijn liefde en steun gekregen", twittert Kelly.

Ook Lena Dunham van de televisieserie Girls, vindt dat Kathy de juiste beslissing heeft genomen. "Felicitaties aan mijn mooie vriendin Kathy Griffin omdat ze zo braaf is geweest om te zeggen dat het genoeg is."

Kathy kondigde donderdag op social media aan dat ze uit Fashion Police stapt. De comédienne die Joan Rivers verving, is tot de conclusie gekomen dat het programma niet bij haar past. "Ik ben geen heilige, maar ik wil niet dat mijn humor bijdraagt aan een cultuur van onbereikbare perfectie en intolerantie."

Kelly Osbourne kondigde enkele weken geleden al aan weg te gaan bij het programma, waarin de kleding van de celebs wordt bekritiseerd. Kelly besloot te stoppen vanwege een racistische opmerking die Giuliana Rancic maakte over zangeres Zendaya. Vanwege Zendaya's dreadlocks zou de zangeres er volgens Giuliana uit zien alsof ze stinkt naar wiet.

I could not be more proud of you @kathygriffin you have my love and support always! pic.twitter.com/0P4yWecUA2 — Kelly Osbourne (@KellyOsbourne) 13 maart 2015