Nieuws/Entertainment
844452
Entertainment

Vrouw Lange Frans kampt met spierziekte

Daniëlle van Aalderen heeft een flinke tegenslag te verwerken nu is gebleken dat ze kampt met een spierziekte. Onderzoeken in het AMC in Amsterdam moeten uitwijzen om welke spierziekte het gaat.

De voormalige vrouw van Lange Frans wil nog geen uitspraken doen over de situatie en moet nog verschillende onderzoeken ondergaan voor duidelijk is wat er precies speelt. Wel deelt Daniëlle updates over haar gezondheid via Twitter. "Ik ben er best emotioneel onder omdat ik zo had gehoopt dat ze beter nieuws hadden", liet ze weten aan RTL.

Daniëlle merkte dat ze aardig wat gewicht verloor terwijl ze normaal was blijven eten. Ze hoopte op een andere oorzaak van haar ondergewicht, maar uit neurologisch onderzoek bleek dat het om een spierziekte gaat. Om welke vorm het gaat moet nog blijken, het vervolgonderzoek staat gepland voor 2 april.

Eerder twitterde Daniëlle al haar bezorgdheid over haar gezondheid. Lange Frans en Daniëlle zijn gescheiden, maar besloten onlangs de relatie nog een kans te geven.

 

 

Vandaag gezien door de Neuroloog, Strategisch hoogleraar neuromusculaire ziekten. Vervolg onderzoeken zijn een EMG en MRI daarna spierbiopt. — Danielle v. Aalderen (@DanielleDiane84) 11 maart 2015