Nieuws/Entertainment
844483
Entertainment

Vuurgevecht in huis Lil' Wayne

Er zou sprake zijn van een schietpartij in het huis van rapper Lil Wayne op woensdagavond. Vier mensen zouden zijn geraakt.

De politie heeft zich richting het huis van Lil Wayne gehaast nadat een melding is gedaan dat er schoten zouden zijn gelost. Er zouden al vier slachtoffers zijn gemaakt in het schietdrama. Lil Wayne zou ten tijde van de schietpartij niet in het huis zijn, dat wordt bevestigd via een bericht op de Facebook-pagina van de rapper.

De agenten zouden wachten op een speciale SWAT-eenheid om het huis binnen te vallen. Volgens berichten op Twitter hebben buurtbewoners de politie gebeld nadat ze schoten hadden gehoord in de luxe woning.

Het bericht volgt elf dagen nadat een verdacht persoon in de omgeving van Lil Wayne's huis gesignaleerd werd. De politie had deze persoon echter laten gaan omdat hij zich op openbaar gebied betrof toen ze ter plekke kwamen.

De politieafdeling van Miami heeft een verbinding gemaakt waarbij de gebeurtenissen live te volgen zijn.

 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nl_NL/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));Bericht door Lil Wayne.

 WSVN-TV -