Nieuws/Entertainment
844538
Entertainment

Victoria Beckham laaiend over Davids feestjes met model

David en Victoria Beckham

David en Victoria Beckham

Victoria is woedend en bezorgd over de groeiende vriendschap tussen model en socialite Lady Mary Charteris en haar echtgenoot David Beckham, die samen feesten terwijl zij hard werkt. Geen onterechte zorg, want de vrouw heeft een reputatie, schrijft de Engelse krant The Sun.

David en Victoria Beckham

David en Victoria Beckham

Mary is model, aristocraat en socialite, bevriend met beroemdheden als Cara en Poppy Delevingne, Rita Ora en Alexa Chung. Zij en David schijnen, sinds ze door een vriend van David aan elkaar voorgesteld zijn, veel tijd met elkaar door te brengen op feestjes die tot in de vroege uurtjes duren. Op één zo’n feestje zou David een andere man die Mary benaderde, weggestuurd hebben om haar voor zichzelf te houden.

Een bron die dicht bij de Beckhams staat, vertelde gisteravond dat Victoria bezorgd is. „Ze zit erover in dat Lady Mary geen goede invloed heeft op David.” Een terechte zorg: het 30-jarige model heeft een reputatie als rebel en feestbeest. Zo ging ze helemaal los op het feest voor de 50e verjaardag van Noel Gallagher - thema: cocaïne - en duwde supermodel Kate Moss haar tijdens haar feestje in het zwembad omdat Mary destijds teveel flirtte met haar toenmalige echtgenoot rocker Jamie Hince. Overigens is Mary ondertussen gewoon getrouwd met een rockster, die veel van huis is voor zijn werk in Los Angeles.

The Sun schrijft dat het wereldberoemde echtpaar huwelijksproblemen begint te krijgen, al doen ze hun best om het merk Beckham te beschermen. Vooral Victoria zou zich steeds minder prettig voelen bij de nieuwe levensstijl van David als zakenman, die naast werken, vooral uit feesten bestaat.