Nieuws/Entertainment
844753
Entertainment

Column Evert Santegoeds: Strikt Privé

Charlène met baby's het land uit

Opluchting op Het Loo, waar PRINSES MARGRIET en PROF. MR. PIETER VAN VOLLENHOVEN grote zorgen hebben gekend. Kort na het overlijden van PRINS FRISO werd bij hun zoon BERNHARD lymfklierkanker geconstateerd. Aanvankelijk zag het er niet best uit voor de jonge vader, die met zijn vrouw ANNETTE een bange tijd moet hebben beleefd in hun schitterende villa dicht bij het Rijksmuseum, waar zij net waren ingetrokken en helemaal gelukkig leken te worden.

En kijk nu eens! Bernhard leverde zelfs een indrukwekkende sportieve prestatie voor het goede doel waaraan hij zijn naam heeft verbonden en daarmee ook die van zijn illustere grootvader die eveneens een talent had elke ziekte te boven te komen!

Geniet u van de prachtige foto’s die laten zien hoe de Prins zijn overwinning viert, zijn sportieve, maar ook die op zijn ziekte… en zichzelf!

CRISIS IN MONACO! Het laatste nieuws dat ons dezer dagen vanuit het prinsdom bereikt, is dat PRINSES CHARLÈNE het paleis in Monte Carlo heeft verlaten en SAMEN MET HAAR TWEELING net over de grens in Frankrijk is gaan wonen. Op de EXCLUSIEVE FOTO’S is te zien dat zijzelf de handen uit de mouwen steekt om dat onderkomen schoon te maken, maar dat twee nanny’s zich ontfermen over de baby’s. ALLE ACHTERGRONDEN LEEST U BIJ ONS, EXCLUSIEF!

En dan SYLVIE. Vorige week was zij boos omdat wij ons na het zien van al haar eigen foto’s op Instagram afvroegen wanneer zij in vredesnaam thuis was. Het antwoord ziet u deze week: nú! Thuis in Hamburg vertelt zij over de levenslessen die zij de laatste jaren leerde.

En uw bijzondere aandacht vraag ik voor een nieuwe ster aan het firmament, SJORS VAN DER PANNE. In de laatste finale van The Voice verloor hij van meidengroep O’G3NE, maar had hij eigenlijk niet de mooiste ‘Voice’? In PRIVÉ vertelt hij voor het eerst het bijzondere verhaal van zijn dochter…

Weekblad Privé is waar ook ter wereld te downloaden via de Privé-app voor de iPad.