Nieuws/Entertainment
844754
Entertainment

Prinses weg uit paleis

Charlene begint leven buiten Monaco

Prinses Charlene heeft samen met haar drie maanden oude tweeling Gabriella en Jacques het prinsdom van haar man verlaten. Ze heeft haar intrek genomen in een villa over de grens, bij het Zuid-Franse Saint-Jean-Cap-Ferrat.

De exclusieve en uitgebreide reportage in Privé laat onder andere zien hoe Charlene de villa zelf onder handen neemt, terwijl de nanny’s zich in de enorme tuin ontfermen over haar twee hooggeboren baby’s. De prinses is vorige week voor het eerst bij het huis gesignaleerd. Volgens buurtbewoners zou zij sindsdien alleen nog maar daar hebben verbleven. Maandag kon zij één keer, in gedachten verzonken, wandelend buiten het hek worden gefotografeerd.

De foto's maken duidelijk dat weer een nieuw hoofdstuk is begonnen in de stormachtige liefdesaffaire van prins Albert met de vrouw die een moderne versie moest worden van zijn legendarische moeder prinses Gracia, maar die na al die jaren zelfs geen poging lijkt te willen doen om in de voetsporen van deze icoon te treden. Sterker nog: Charlene lijkt een hofleven helemaal niet te ambiëren.

Lees hier meer over het vertrek van prinses Charlene.