Nieuws/Entertainment
845465
Entertainment

BZV: Bertie en Geert hakken knoop door

Zowel voor boer Geert als boerin Bertie was het keuzemoment dan eindelijk aangebroken. Zagen de meeste Boer Zoekt Vrouw-fans in Ada Geerts ideale vrouw, de boer zelf had daar héél andere gedachten over...

Geerts keuzemoment was nog niet officieel aangebroken, maar de stoute boer kon zijn gevoelens niet langer voor zich houden. "Hetty, jij bent de liefde in mijn leven", roept hij plots tegen haar. "Wil je in mijn armen komen?" Gelukkig voor Geert zag Hetty dat wel zitten. "Dit is heel mooi hé", fluistert hij dolverliefd tegen zijn vrouw.

Maar dan komt Ada naar beneden, en zij weet nog van niets... Ze oppert een gezellige wandeling, maar dat feest gaat mooi niet door. "Ik kon het niet langer voor me houden", stamelt Geert tegen Ada. "Ik heb voor Hetty gekozen. Ik moest een keuze maken.  Je bent altijd welkom, ik wil een vriend van je blijven, maar ik moest het je zeggen!"

Ada lijkt niet heel verdrietig, maar vooral dankbaar.  "Teleursteling is er best", zegt ze eerlijk tegen presenatrice Yvon Jaspers. "Ik schrok er best wel van. Ik kan zo goed geluk zien, dus het zij zo. Er komt wel weer iets anders op mijn pad. Ik heb nu meer lef gekregen. Stap er gewoon op af, joh!", roept ze monter.

Reden

Ook Bertie kon er niet langer onderuit en moest kiezen. Ze houdt het, zoals gewoonlijk, kort: "Esther, zou jij met me meewillen op citytrip?" Daar hoefde ze niet lang over na te denken. "Dit is te gek! Helemaal te gek!" "Dat is mooi", reageert Bertie droogjes.

"Ik ben bang dat ik jou niet kan geven wat jij graag wilt hebben", legt ze vervolgens aan Katherine uit. Katherine legt zich dapper bij de situatie neer.  "Fijn dat je meer tot je gevoel bent gekomen. Fijn dat je met een reden kiest."

Schoonfamilie

Alle boeren moesten er nu aan geloven: op bezoek bij de schoonfamilie. Boer Tom nam voor zijn kersverse schoonvader een kitten mee, want zijn Rimke vertrouwde hem eerder toe dat schoonpapa's boerderij een chronisch muizenprobleempje heeft. Tom maakt daarmee een goede beurt bij 'pa'. "Dat is toch leuk!", zegt Rimke's vader tevreden.

Boer Jan kwam op bezoek bij zijn Rianne en werd meteen danig op de proef gesteld door haar harige kinders: de poezen. Daar heeft de boer dus niet zoveel mee... "Ik moet ze niet zien, of zo. Ik ben een boer. Beesten horen in de stal", zegt hij resoluut.

Op Rianne's ouders maakt Jan dan een betere indruk dan op haar katten. Zij zien hun dochter opbloeien en dát bevalt ze wel. "Ze raakt niet over hem uitgesproken. Eerst ging het vooral over haar paarden en katten, maar nu is er een nieuw onderwerp. Haar gezichtsuitdrukking is ook anders", concludeert haar vader tevreden.

Gevoelens

Ook boer Theo bracht een bezoekje aan zijn dame, die hij als enige van de boeren niet zozeer uitkoos maar die als enige overbleef. Toch líjkt de vonk te zijn overgeslagen... "Als hij bij me is, voelt het goed", vindt Nancy. Daar is Theo het roerend mee eens. "Ik denk wel dat het een heel stuk beter is. We kijken elkaar af en toe lekker aan. Het zijn allemaal leuke ontwikkelingen!", vertelt hij stralend.

Maar, of die vonken ook tijdens de citytrip blijven vlammen, moet volgende week blijken...