Nieuws/Entertainment
845476
Entertainment

Rita Ora geïnspireerd door Fifty Shades

Zangeres Rita Ora, die in de verfilming van Fifty Shades of Grey de rol van Mia, Christian Greys zus speelde, doet haar rol ook in haar dagelijks leven eer aan...

Net als haar filmbroer Christian mag zij haar bedpartners graag zover krijgen dat ze dingen doen die ze nooit hadden durven dromen, vertelt de 24-jarige zangeres aan The Sun.

"Ik zorg er vaak voor dat ze hun grenzen overschrijden ja, en nog steeds. Als iemand zich een beetje ongemakkelijk voelt is dat helemaal niet slecht. Je moet vertrouwen op je instinct en je één voelen met je lichaam. Seks is een taal die iedereen spreekt en de menselijke geest is een vunzige plek, gelukkig. Waarom zou je dat niet gebruiken?"

Rita had ooit een affaire met model Cara Delevingne maar vermaakt zich nu met Ricky Hilfiger, zoon van modeontwerper Tommy. Haar seksuele avontuurtjes met vrouwen vinden nu alleen nog plaats op het podium. "Madonna doet dat ook al jaren en daar is niets mis mee. Je gaat er niet voor naar de gevangenis, tenzij je dat in Oeganda doet natuurlijk..."