Nieuws/Entertainment
845568
Entertainment

Nick Cannon verwerkt scheiding met tatoeage

Nick Cannon zou zijn scheiding met Mariah Carey met een tatoeage proberen te verwerken. De presentator van America's Got Talent bezocht de beroemde tatoeëerder Dmitry Vision. Die plaatste op Nicks rechterarm een zwart-grijs, duivelachtig karakter die een bloedend hart vasthoudt.

Volgens People is de tatoeage duidelijk een verwijzing naar de scheiding met Mariah Carey. Zijn nieuwste tatoeage is gefotografeerd door Inked Magazine voor een nieuwe rubriek met beroemdheden. Een vertegenwoordiger van het blad legt aan People uit dat Nick belangrijke gebeurtenissen in zijn leven vastlegt met een tatoeage. In januari scheidden Nick en Mariah officieel. Ze woonden toen al een aantal maanden apart van elkaar.

Nick heeft nog een Mariah-tattoo. Hij had haar naam al in grote letters laten tatoeëren op zijn rug. Ook had hij al portretten van hun tweeling Moroccan en Monroe op zijn lijf. Na de scheiding van Mariah nam hij een nieuwe tattoo die de naam van Mariah overschreef. ''Mensen suggereerden dat hij de letters had laten weglaseren, maar in plaats daarvan besloot hij die te bedekken met onder meer een Jezusbeeld aan het kruis en portretten van zijn tweeling", legt Inked Magazine uit. ''Dus in plaats van de letters te wissen, besloot Nick de tatoeage te laten zitten op zijn huid. Hij is klaar met de relatie, maar hij ontkent niet dat het een deel van zijn reis was."