Nieuws/Entertainment
845607
Entertainment

Moby achter de draaitafel

Sterren aanwezig bij feest dikke man

De dikke Brit die belachelijk werd gemaakt nadat hij op een feest voorzichtig een dansje waagde krijgt veel steun, waaronder van wereldsterren Pharrell Williams en Moby.

Foto´s van de dansende man gingen enkele dagen geleden viraal. Een pestkop had de kiekjes de wereld in geslingerd met de tekst: "Ik spotte dit exemplaar enkele weken geleden. Hij stopte met dansen toen hij ons zag lachen".

Op Twitter besloten meerdere mensen het voor de man op te nemen. Zo startte Twitteraar Cassandra Fairbanks een actie. "Kent iemand deze man of de persoon die dit heeft gepost? Een grote groep vrouwen uit Los Angeles wil iets speciaals voor hem doen", schreef ze op Twitter. De tweet werd massaal gedeeld en de man met de naam Sean werd gevonden.

Uitnodiging

'Wij willen dat je met ons danst en organiseren daarom een feest voor je. We zijn met 1727 vrouwen', luidde de uitnodiging, die de man natuurlijk accepteerde. Via een crowdfundingsactie is daarnaast geld ingezameld om de Brit van Londen naar LA te laten komen.

Dj Moby

Op het enorme feest zal Moby achter de draaitafel staan, zo belooft de muzikant op Twitter. Ook Pharrell Williams zal bij het feest, dat waarschijnlijk over een paar weken zal plaatsvinden, aanwezig zijn: "Houd me op de hoogte!" Ook de vriendin van John Legend, model Chrissy Teigen, hoopt een uitnodiging te krijgen.

 

YAY TWITTER!!! @Dancingmanfound #FindDancingMan ❤️❤️❤️ We are going to dance!!! pic.twitter.com/G7FxuiSsIh— Cassandra (@CassandraRules) 6 maart 2015