Nieuws/Entertainment
845622
Entertainment

Chris Brown wil kinderalimentatie verlagen

De vrouw die verklapte dat ze een dochtertje van 9 maanden heeft met Chris Brown, riskeert dat ze minder kinderalimentatie van hem krijgt.

De R&B-zanger spant een rechtszaak aan.

Volgens bronnen van TMZ hoorde Chris Brown pas afgelopen maand dat hij een kind had verwekt bij het 31-jarig voormalig model Nia Guzman. Chris heeft daarop snel een overeenkomst met de moeder van hun kind gesloten. Hij zou haar maandelijks steunen met een financiële bijdrage.

TMZ beweert dat deze financiële steun veel hoger is dan de bijdrage die rechters doorgaans opleggen. Chris verlangde in ruil hiervoor dat zij haar mond zou houden over de kwestie. Nu verwijt hij haar verhalen over hun relatie te lekken. Daarom zouden zijn advocaten een rechtszaak voorbereiden waarin ze de rechter zullen vragen de hoogte van de kinderalimentatie vast te stellen. Hij gaat dan minder betalen dan nu.

Vrijdag werd bekend dat het dochtertje van Chris luistert naar de naam Royalty. Eerder deze week besloot zijn vriendin Karrueche Tran, die vroeger met Nia heeft gefeest, haar relatie met Chris te verbreken. "Geen babydrama voor mij", schreef het model op Twitter.