Nieuws/Entertainment
845664
Entertainment

Huwelijk Rene en Natasja 'ideaal'

Hun huwelijk verkeerde een paar maal in zwaar weer, en hing zelfs wel eens aan een zijden draadje. Maar René en Natasja Froger zijn nu blij dat zij met elkaar elke crisis te boven kwamen.

"Het leven loopt met pieken en dalen en vallen en opstaan. Maar dat hebben we steeds gedaan en daar ben ik zielsgelukkig om", zegt René. "Ik ben er in de loop der jaren achter gekomen dat het ook een vereiste is dat je elkaars beste vriend bent als je het samen wilt redden. Sinds 1987 zijn we bij elkaar, hè? En natuurlijk is er veel gebeurd, maar het is zo hecht geworden. Zo degelijk en solide, Natasja en ik zijn samen het allerleukst.”

Maar René moet zijn Natasja regelmatig missen. "Voor het programma Met open armen, waarin ze met pleegouders hun adoptiekinderen ophaalt, is ze weken van huis", legt de de Topper uit. "Nou moet ik zeggen dat zij op plekken komt waarvan ik denk, daar wil ik ook wel eens naar toe. Dus voor het volgende seizoen hebben we afgesproken dat ik soms met haar mee ga. Naar China en Taiwan, bijvoorbeeld."

Lees hier over de ‘ideale huwelijksformule’ van René en Natasja en wat de rol van twee scooters daarbij is.