Nieuws/Entertainment
847112
Entertainment

Ex-Utopiaan kondigt zelfmoord aan

Ex-Utopiaan Ron Weezepoel (43) kondigde maandag op Facebook aan uit het leven te stappen.

"Beste vrienden, kennissen, vage kennissen en de rest...", begint hij. "Momenteel staat mijn trein stil en heb heel lang na zitten denken of ik de gok zal wagen om te blijven zitten of dat ik maar uit moet stappen. Ik heb gekozen om maar uit te stappen."

Ron: "Ben het vechten en zoeken gewoon zat. Ik wil iedereen bedanken voor zijn vriendschap, inspiratie, motivatie, liefde, positieve en negatieve feedback waar ik van heb kunnen leren."

Ex-Utopiaan Dennis, Rons maatje in het huis, heeft laten weten dat familieleden en hulpdiensten op tijd bij de aannemer waren. "Alsjeblieft geen berichten meer... de mensen die hem kunnen helpen zijn bij hem," schrijft hij op Facebook. "Bedank niet alleen mij, andere ex-bewoners zetten zich ook met hart en ziel in."

 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));Post by Ron Weezepoel.