Nieuws/Entertainment
847147
Entertainment

'Oorlog tussen Kate en koningin'

Naar buiten toe doen ze koninklijk, maar binnen de paleismuren zou het er heftig aan toe gaan. Koningin Elizabeth en Kate Middleton vechten elkaar naar verluidt welhaast de royale tent uit...

Elizabeth, die dit jaar 89 wordt, zou andere opvattingen hebben over het gezinsleven dan Kate. De echtgenote van prins William, de kleinzoon van 'the queen', wil haar kinderen een zo normaal mogelijke opvoeding geven.

De hertogin zou het helemaal zat zijn dat de huidige koningin van Engeland haar allerlei beperkingen en regels op wil leggen. De komst van het tweede kindje van Kate en William, dat in april wordt verwacht, heeft de ruzie hoog doen oplopen, meldt gossipmagazine Life & Style.

Buitenspel

Het prinsesje, Kate zou een meisje krijgen, gaat volgens het blad veel tijd doorbrengen met de moeder van Kate. De nanny die Elizabeth zorgvuldig heeft geselecteerd wordt daarmee grotendeels buitenspel gezet. En dat pikt overgrootoma Elizabeth niet.

De oudste vorst ter wereld wil niet dat de vierde in de lijn der troonopvolging (na Charles, William en George) opgroeit bij een 'doorsnee familie'. Ook heeft de Queen Mum niet het idee dat Carole Middleton het ideale voorbeeld is voor het aankomende prinsesje. Bij Kate zou inmiddels de stoom uit de oren komen en ze zou zich liever niet meer in het paleis willen vertonen.

Theedrinken

Het is geen geheim dat Elizabeth ook niet gezellig theedronk met Diana, de vrouw van prins Charles en moeder van William. Ook zij stonden op gespannen voet met elkaar.

Kate kan de vorstin of ze het nu wil of niet, wel een ultiem verjaardagscadeau schenken. Ze is uitgerekend op 29 april, op de dag dat zij vier jaar is getrouwd met William. De koningin is niet lang daarvoor jarig,op de 21ste. Als de zwangerschap goed verloopt wacht Kate een natuurlijke bevalling af. En die is niet te plannen...