Nieuws/Entertainment
847177
Entertainment

Gaat de Kardashian-telg Kelly Osbourne vervangen?

'Khloé Kardashian: baan dankzij dood Joan Rivers'

Khloé Kardashian wordt genoemd als de vervanger van Kelly Osbourne in de show Fashion Police. Dat zou Kathy Griffin, die wijlen Joan Rivers vervangt, wel zien zitten. Terwijl Khloé zich eerder terugtrok omdat Joan haar familie afkraakte...

De een zijn dood, de ander zijn brood... Khloé zou in maart 2014 al plaatsnemen in de Fashion Police, maar de brunette weigerde vlak voor de opnames omdat Joan de draak had gestoken met de sekstape van haar zus Kim en dier ex Ray J. "Jij bent de beste. Jij bent dubbel de vrouw die Kim Kardashian is", zegt Ray J in de video.

Kathy zou het wel erg goed kunnen vinden met de Kardashian-telg en zou een samenwerking daarom nu wel zien zitten.

Grapjes

Kelly Osbourne stopt met de serie waarin commentaar wordt geleverd op de outfits van de sterren na een racistische opmerking. "Kathy en Khloé hebben elkaar in de afgelopen maanden leren kennen, Khloé heeft een goed oog voor mode en haar grapjes zullen niet heel hard zijn", zegt de bron in Amerikaanse media.

Melissa Rivers, de dochter van Joan, is producer bij de show. Zij heeft in een verklaring gezegd dat ze Kelly zal gaan missen bij de Fashion Police. "Zoals mijn moeder altijd zei: The show must go on. En ik ben van plan dat op dezelfde wijze te gaan doen." Joan overleed in september vorig jaar na complicaties als gevolg van een hartstilstand tijdens een stembandoperatie.