Nieuws/Entertainment
847280
Entertainment

Vraagtekens bij naam baby Najib Amhali

Terwijl Najib Amhali op een roze wolk zit vanwege de komst van zoon Novëlle, breken anderen hun hoofd over de naam van het kindje.

"Ons wonder is geboren 08:38 en we noemen hem Novëlle. Mama maakt het goed en papa is super blij!", twitterde Najib maandagmorgen.

De cabaretier, zijn vrouw Niama en 'grote broer' Noah (2) worden talloze keren gefeliciteerd, maar er zijn ook een aantal vragen voor Najib. Het trema op de e zorgt namelijk voor verwarring en veel Twittergebruikers vinden de naam beter bij een dochter passen.

"Nove-elle? Hoe moet dat kind later zijn naam uitleggen dan!? En iedereen zegt vast mevrouw bij zo'n naam...", luidt een van de reacties. En: "En de prijs voor meest zinloze trema OOIT gaat naar Najib Amhali, die zijn zoontje Novëlle heeft genoemd." Een ander: "Waarom staat er een trema op de 'e' in de naam Novëlle, de nieuwste spruit van Najib? Moet ie niet op de 'o' toevallig? Vragen, vragen..."

Het management van Najib heeft verklaard dat Novëlle een Arabisch-Marokkaanse naam is en wordt uitgesproken als Novelle. Najib zal pas volgende week antwoord geven op alle vragen. De cabaretier wil in alle rust genieten van het nieuwe babygeluk.