Nieuws/Entertainment
849405002
Entertainment

Sylvie Meis heeft al een trouwjurk uitgekozen

Sylvie Meis

Sylvie Meis

De bruiloft van Sylvie Meis en kunstenaar Niclas Castello wordt later dit jaar geen showbizzcircus. Het wordt een intieme ceremonie in de zon met alleen familie en de naaste vrienden, vertelt Sylvie aan het Duitse blad Gala. „Het zullen en paar informele, ontspannen en emotionele dagen zijn, romantisch en intiem”, zegt de 41-jarige Sylvie.

Sylvie Meis

Sylvie Meis

Ook onthult ze dat ze al een trouwjurk heeft uitgekozen. „Het wordt een lichte jurk van het Israëlische couturelabel Galia Lahav. Die velen zal verrassen”, vertelt Sylvie.

Waar en wanneer ze in het huwelijksbootje stapt is niet bekend. In oktober maakten Sylvie en Niclas bekend dat ze gaan trouwen. Ze ontmoetten elkaar begin juni op het huwelijk van een vriendin van de presentatrice, waar de vonk tussen de twee zou zijn overgeslagen.

De presentatrice was van 2005 tot 2013 getrouwd met voormalig voetballer Rafael van der Vaart. In 2017 verloofde Sylvie zich met de steenrijke zakenman Charbel Aouad, maar dat kwam nooit tot een huwelijk. Binnen enkele maanden verbraken de twee hun verloving.