Nieuws/Entertainment
851588
Entertainment

Model Karlie Kloss krijgt eigen tv-programma

Karlie Kloss

Karlie Kloss

Karlie Kloss krijgt haar eigen televisieprogramma. Dat maakte ze bekend op haar Instagramaccount. Het programma heet Movie Night With Karlie Kloss, een show waarin het supermodel haar bekende vrienden en vriendinnen uitnodigt om samen films te kijken en te becommentariëren.

Karlie Kloss

Karlie Kloss

”#MovieNightWithKarlie en vrienden is deze winter te zien in je huiskamer”, schreef het 25-jarige model onder een foto van zichzelf op de set van de show. Volgens zender Freeform nodigt Kloss elke week een aantal beroemdheden uit, veelal vriendinnen zoals Kendall Jenner en Ashley Graham, om samen films te kijken en te voorzien van commentaar. Kloss is ook zeer goed bevriend met Taylor Swift. Ze verklapte niet of de zangeres ook te gast zal zijn in haar nieuwe programma.

Het is niet de eerste keer dat het model een overstap waagt van de catwalk naar televisie. Eerder dit jaar was ze verslaggever in de talkshow van Bill Nye op Netflix. Ook heeft ze sinds 2015 haar eigen YouTubekanaal, genaamd Klossy, waar ze regelmatig vlogs en filmpjes op plaatst.