Nieuws/Entertainment
852392
Entertainment

Liefdeskoppel op de thee bij koningin Elizabeth

Verlovingsplannen voor prins Harry en Meghan?

Prins Harry en Meghan Markle

Prins Harry en Meghan Markle

Het gebeurde allemaal heel discreet: het bezoekje van Prins Harry en zijn vriendin Meghan Markle aan het paleis bij koningin Elizabeth. Het zou zomaar kunnen betekenen dat het stel serieuze toekomstplannen maakt, mogelijk zelfs voor hun verloving, nu ze al anderhalf jaar samen zijn.

Prins Harry en Meghan Markle

Prins Harry en Meghan Markle

Het geheime bezoek zou volgens de Daily Mail vorige week hebben plaatsgevonden, twee dagen nadat koningin Elizabeth was teruggekeerd van haar zomervakantie. Om vijf uur in de middag, de Engelse tijd voor een goede kop thee, zouden prins Harry en Meghan zijn aangekomen in een Ford Galaxy met geblindeerde ramen.

Via een privé-ingang zouden ze naar de persoonlijke zitkamer van de koningin op de eerste verdieping zijn gegaan waar de koningin normaal gesproken om die tijd een aantal sandwiches, scones en wat fruit zou eten, geserveerd met haar eigen mix van Darjeeling en Assam thee, bekend als Queen Mary’s blend. ’Het favoriete moment van de koningin’, beschrijft de Engelse krant. Het informele karakter zou ertoe moeten bijdragen dat het bezoek gemakkelijker uit de publiciteit bleef.

Het bezoek zou volgens de Daily Mail een duidelijk voorteken voor een eventuele verloving zijn: niet raar, anderhalf jaar na hun eerste ontmoeting bij de Invictus Games in Florida.