Nieuws/Entertainment
853586
Entertainment

Wolf of Wall Street-acteur onherkenbaar na afslankkuur

Jonah Hill bij de première van War Dogs

Jonah Hill bij de première van War Dogs

Acteur Jonah Hill, die in Wolf of Wall Street nog de gezette handlanger speelde van Leonardo DiCaprio, liet gisteren op de set van de comedyserie Maniac in New York zien dat hij al zijn overtollige kilo’s kwijt is.

Jonah Hill bij de première van War Dogs

Jonah Hill bij de première van War Dogs

De 33-jarige Jonah werd vergezeld door actrice Trudie Styler, de vrouw van zanger Sting, en Vikings-acteur Gabriel Byrne die samen opnames doen voor de 10-afleveringen tellende Netflix-serie Maniac, zo schrijft The Sun.

Hill zou inmiddels een fanatieke bezoeker van de sportschool zijn, nadat hij maar liefst 20 kilo moest aankomen voor de film War Dogs. Eerder sprak hij zorgen over zijn gewicht en gezondheid al uit tegen Vulture magazine: „Ik wil een goede partner zijn, mijn familie trots maken en een lang en gezond leven leiden.”

Kort daarna was hij nogmaals open over zijn gevecht tegen de kilo’s in The Tonight Show met Jimmy Fallon. Jonah gaf toen toe hulp te hebben gezocht bij zijn 21 Jump Street-collega Channing Tatum: „Ik wil in betere vorm komen, dus heb ik Channing gebeld en hem gevraagd of het zou helpen als ik minder zou eten en een trainer in de arm zou nemen. Hij zei: „Ja, domme m*therf**ker, natuurlijk! Dat is wel erg simpel toch?”, dus dat heb ik toen gedaan.”

In 2011 viel Jonah ook al eens flink wat kilo’s af voor zijn rol naast Brad Pitt in de film Moneyball. Of zijn gezonde gewicht dit keer wel kan behouden is nog afwachten.

Jonah Hill op de set van Maniac met een salade

Jonah Hill op de set van Maniac met een salade