Nieuws/Entertainment

Donny Roelvink werd depressief van ’mooiboy’ broer Dave

Donny Roelvink (links) en Dave Roelvink

Donny Roelvink (links) en Dave Roelvink

Hollandse Hoogte

Donny Roelvink is lange tijd depressief geweest doordat zijn broer Dave hem in alles leek te overtroeven. Dat vertelt de jongste Roelvink-telg in een openhartig interview met vlogster Anna Nooshin.

Donny Roelvink (links) en Dave Roelvink

Donny Roelvink (links) en Dave Roelvink

Hollandse Hoogte

Donny stelt dat hij lange tijd is verwaarloosd door zijn vader toen zijn oudere broer Dave negatief in het nieuws kwam naar aanleiding van de welbekende ’seksvideo’ met Melissa. „We kennen allemaal het verhaal van Dave met dat meisje. Op dat moment was mijn vader wel heel druk met mijn broer bezig en niet met mij. Ik heb het hem nooit kwalijk genomen, maar toch’, legt hij uit.

De acteur geeft aan dat hij toch „best wel depressief is geweest.” Maar dat was volgens Donny niet zijn enige probleem in die tijd. „Ik vond mezelf wat te dik en toen ging het ook nog eens uit met mijn vriendin. Dat zijn allemaal dingen waardoor je je niet goed voelt en toen was ik inderdaad wel depressief. Ik voelde me echt kut. Het grootste probleem was gewoon dat Dave op dat moment echt de ’mooiboy’ was, waardoor ik me rot voelde. Ik vond mezelf er helemaal niet goed uitzien en heb toen het roer omgegooid. Ik wilde er ook goed uitzien en ben begonnen met sporten en gezond eten, in de hoop dat dat mij een beter gevoel zou geven. En nu voel ik me weer chill”, zegt hij trots.

Inmiddels gaat het dus weer beter met Donny. De tienerfilm Misfit waarin hij een grote rol speelt heeft onlangs de status van Gouden Film bereikt en momenteel doet hij mee aan het surfprogramma Into the waves op Veronica.