Nieuws/Entertainment
856478515
Entertainment

Floortje Dessing deelt 50 inzichten

Floortje Dessing komt komend najaar met een nieuw boek. In november verschijnt 50 inzichten na 25 jaar reizen, maakte uitgever Meulenhoff Boekerij dinsdag bekend.

Het boek bestaat uit - zoals de titel al doet vermoeden - vijftig inzichten die de presentatrice opdeed tijdens haar werk in binnen- en buitenland. Floortje, die dit jaar ook 50 wordt en precies 25 jaar programma’s maakt, blikt erin onder meer terug op haar drang naar avontuur, kampeervakanties uit haar jeugd en het begin van haar carrière. Ook onderzoekt de presentatrice de nieuwe realiteit van de coronacrisis, vliegschaamte en klimaatverandering.

Floortje deelt haar ontdekkingen graag met de wereld. „25 jaar lang heb ik de meest bijzondere mensen mogen spreken en heb ik de verste hoeken van de wereld bezocht. En dat heeft zo ontzettend veel voor me betekend, ik heb daar zo veel van geleerd. Die inzichten wil ik met iedereen delen.”

Eerder bracht de presentatrice ook al de boeken 365 dagen onderweg, 25 wereldroutes die je gedaan moet hebben en 100 wereldplekken die je gezien moet hebben uit.