Nieuws/Entertainment
857128
Entertainment

Imanuelle Grives in jeugdfilm Vechtmeisje

Imanuelle Grives

Imanuelle Grives

Imanuelle Grives, bekend van de tv-serie Vechtershart en de film Alleen maar nette mensen, speelt een rol in de nieuwe Nederlandse jeugdfilm Vechtmeisje. Ook zanger Dioni Jurado Gomez van B-Brave, Aiko Beemsterboer, Hilde de Baerdemaeker, Ben Keizer en Ali Ben Horsting zijn te zien in de film van regisseur Johan Timmers. De opnames gaan deze week van start.

Imanuelle Grives

Imanuelle Grives

De film vertelt over de eigenzinnige en licht ontvlambare Bo, gespeeld door Aiko Bemsterboer die moet verhuizen naar een buitenwijk van Amsterdam wanneer haar ouders in een vechtscheiding belanden. Daar introduceert buurmeisje Joy haar bij de kickboks-club. Ze blijkt een natuurtalent te zijn en mag al snel meedoen aan de Nederlandse kampioenschappen, maar door de scheiding van haar ouders is Bo afgeleid en komt de wedstrijd steeds meer in gevaar.

Regisseur Johan Timmers maakte eerder onder meer de hit Loenatik, te gek!. De film wordt geproduceerd door The Film Kitchen, eerder verantwoordelijk voor biosooptitels als Kauwboy en Oude Liefde.

Distributeur September Film zal Vechtmeisje in 2018 in de Nederlandse bioscopen uitbrengen.