Nieuws/Entertainment
858914
Entertainment

'Echtgenoot' dochter Whitney Houston niet akkoord met voorwaarden bezoek

Bobby Brown: 'Nick wil Bobbi Kristina niet zien'

Volgens een woordvoerder van Bobbi Kristina's vader Bobby Brown mag haar vermeende echtgenoot Nick Gordon haar wel bezoeken in het ziekenhuis, maar weigert hij zich aan een aantal afspraken te houden...

Nick smeekte eerder via Twitter om Bobbi Kristina te mogen bezoeken. "Laat me het ziekenhuis in om mijn meisje te zien, laat haar mijn stem horen en zij zal ontwaken!"

Maar volgens Bobby Browns woordvoerder is het Nicks eigen keus om niet bij zijn Bobbi Kristina te zijn... "Meneer Gordon heeft alle gelegenheid gehad om Bobbi Kristina te bezoeken, maar hij weigert akkoord te gaan met een aantal voorwaarden. Wij hebben alleen interesse in mensen die Bobbi Kristina zouden kunnen helpen en het onderzoek tot een goed einde kunnen brengen. Maar kennelijk is meneer Gordon niet zo wanhopig om Bobbi Kristina te zien als hij de wereld wil doen geloven."

Voorwaarden

Volgens TMZ doelt Bobby's advocaat met "een aantal voorwaarden" op het onderzoek dat nu loopt rond Nicks rol in Bobbi Kristina's ongeluk. Naar verluidt had het stel ruzie in de uren voordat hij haar bewusteloze lichaam vond in de badkuip. Nick is nog niet in gesprek gegaan met de politie, en dat steekt Bobbi Kristina's familie zeer. Pas als hij om de tafel heeft gezeten met de agenten die nu onderzoek doen naar het gebeuren, mag hij Bobbi Kristina bezoeken.

Maar, Nicks advocaat laat aan TMZ weten dat zijn raadgevers hem het advies hebben gegeven niet akkoord te gaan met de door Bobby gestelde "voorwaarden". Nick heeft Bobby daarom verzocht een gesprek onder twee ogen met hem te voeren, maar dat voorstel werd door Bobby afgeschoten.