Nieuws/Entertainment
858915667
Entertainment

’Friends-reünie voor HBO Max rond’

Na jaren van speculatie lijkt het er nu eindelijk echt van te komen. HBO Max zou rond zijn met de cast van Friends voor een eenmalige reünie.

Deadline meldt dat de streamingservice flink heeft moeten onderhandelen met Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc en Matthew Perry, maar dat de castleden inmiddels allemaal hebben getekend. Zij zouden daar tussen de 3 en 4 miljoen dollar per persoon voor krijgen. De special moet de grote trekker worden voor de lancering van HBO Max in mei. Het streamingplatform kocht eerder voor 425 miljoen dollar de uitzendrechten van alle afleveringen van Friends aan.

Eerder deze week twitterde Perry al dat er groot nieuws aan zat te komen. Donderdag leken de reüniedromen van fans in rook op te gaan toen de acteur op Instagram verscheen en het leek alsof zijn aankondiging daarover ging.

De special is er volgens Deadline een zonder script, waardoor een aflevering uit de serie zoals die tussen 1994 en 2004 werd gemaakt uitgesloten lijkt. Welke vorm de special dan wel zal aannemen, is nog niet bekend.