Nieuws/Entertainment
858987
Entertainment

Kleine diva in gesprek met castingbureaus en producenten

Sylvie Meis slaat vleugels uit in VS

Na haar optreden bij de Oscars wil Sylvie Meis de VS verder gaan veroveren. Ze gaat in gesprek met castingbureaus en producenten.

De presentatrice is in Hollywood, waar zij momenteel bijkomt van haar rode loper-verslag voor de Duitse zender RTL. Sylvie wil haar verblijf in Amerika gebruiken om haar acteercarrière nieuw leven in te blazen.

"Mijn eerdere tv-ervaring heb ik ook als actrice opgedaan en ik wil dat graag weer een beetje uitbouwen. Onlangs had ik een rolletje in de Duitse film Sophie. Ik tref hier nu ook een paar castingmensen en producenten", zegt ze in Bild.

Sylvie, die in Duitsland binnenkort weer Let's Dance presenteert, startte in 1999 als presentatrice bij Fox Kids. Daarna volgde een rol in de tv-serie Costa!. Na de film Pista! in 2003 hing zij haar acteercarrière aan de wilgen en was het louter presenteren geblazen.

Sylvie wist zich in Hollywood afgelopen weekeinde alvast goed te profileren. De wereldsterren verbleekten welhaast naast de letterlijk en figuurlijk schitterdende kleine diva op de loper.