Nieuws/Entertainment
859035
Entertainment

Raadsels rond onherkenbare Christina Aguilera

FOTO'S - Christina Aguilera ging bijna onherkenbaar de loper op tijdens de Oscar-afterparty. Vooral de foto die ze via Instagram deelde roept vraagtekens op.

Haar volgers zijn eensgezind: Christina ziet er prachtig uit. Ze vragen zich echter af wat er precies is veranderd aan het uiterlijk en dan vooral het gezicht van de 34-jarige zangeres. Vooral de naam van Iggy Azalea wordt vaak genoemd. "Wow, ik dacht eerst dat ze Iggy was!", zegt een fan.

Christina beviel in augustus van dochter Summer Rain. Haar slanke lijn wordt dan ook geprezen. Gehuld in een witte jurk vol pailletten laat ze op Instagram zien dat de zwangerschapskilo's als sneeuw voor de zon zijn verdwenen. De foto verschilt echter wat van de foto's die door de aanwezige fotografen op de rode loper werden genomen.

Verschillende sterren maken zich schuldig aan het bewerken van Instagram-foto's. Zo zouden onder anderen Beyoncé en Kim Kardashian iemand inhuren om de kiekjes te photoshoppen. Mogelijk heeft 'Xtina' ook van deze optie gebruikgemaakt. Oordeel zelf...