Nieuws/Entertainment
859133
Entertainment

Tante Bobbi Kristina opgenomen in ziekenhuis

Tina Brown, de tante van Bobbi Kristina, is zondag per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het gaat om hetzelfde ziekenhuis in Atlanta waar de 21-jarige dochter van Whitney Houston al ruim drie weken in coma ligt.

Dat meldt RadarOnline.

Tina is de zus van Bobby Brown, de vader van Bobbi Kristina. De vrouw was bij haar familie toen ze onwel werd, laat haar woordvoerder weten aan de site. De rechterkant van haar lichaam voelde verdoofd aan, waarna de hulpdiensten werden ingeschakeld.

Op de eerste hulp van het Emory University Hospital ontfermden artsen zich over haar. Het is niet bekend wat er precies met Tina, die in het verleden meerdere hartaanvallen heeft gehad, aan de hand is. "Ze is heel erg gestrest", zegt de woordvoerder.

Herstel

Kort nadat Bobbi Kristina bewusteloos werd aangetroffen in de badkuip van het huis in Atlanta waar ze met haar vriend Nick Gordon woont, reisde Tina samen met enkele familieleden af naar de stad om over haar nichtje te waken en voor haar herstel te bidden.

Zo'n twee weken geleden was Tina nog betrokken bij een fikse ruzie in een hotel. Tijdens het verjaardagsfeestje van Bobby Brown op 5 februari sloeg ze haar zoon Shayne op zijn hoofd met een glas. Hij besloot geen aangifte te doen tegen zijn moeder.