Nieuws/Entertainment
859146
Entertainment

Robbie Williams zet schoonmoeder het huis uit

Ze woonde al vijf jaar met haar dochter en Robbie Williams onder een dak, maar de schoonmoeder van de zanger staat weer op straat.

Robbie en zijn vrouw Ayda hebben na de geboorte van hun tweede kind besloten hun ruimte weer op te eisen, schrijft The Sun vandaag. Samen met hun dochter Teddy van tweeënhalf en zoon Carlton van vier maanden is het huisje, boompje, beestje, zonder schoonmoeder Gwen.

Zij trok in 2010 in bij het destijds pasgetrouwde stel na financiële problemen. Het was in het begin reuze gezellig, ze zaten avonden lang aan de pokertafel en ook de vrienden van Gwen waren meer dan welkom, zegt een bron. "Na de geboorte van Teddy werden de avondjes samen minder. En de komst van Charlton heeft de dynamiek nog meer veranderd. Gwens vertrek betekent het begin van een nieuw tijdperk voor Robbie."

"Hij brengt zijn tijd met zijn kinderen en zijn vrouw door en met niemand anders. Ze zijn blij met de herwonnen ruimte en dat ze nu een gezin vormen met zijn vieren." De moeder van Ayda blijft op een andere manier onderdeel uitmaken van het gezin: "Ze gaat mee op tournee, zorgt voor haar kleinkinderen als het nodig is en geeft de huisdieren te eten als er niemand thuis is", zegt de bron.

Gwen kan inmiddels weer op eigen benen staan. "Ook zij is blij dat ze haar dochter en schoonzoon hun ruimte weer kan teruggeven, wat eerder niet mogelijk was."