Nieuws/Entertainment
863348
Entertainment

Bruce Jenner alweer achter het stuur

Een dag na het fatale ongeluk waarbij Bruce Jenner betrokken raakte, kruipt hij alweer achter het stuur. En hij trapte het gaspedaal flink in!

Dat schrijft pagesix.com. Het lijkt er niet op dat Bruce Jenner erg kapot is van het ongeluk dat zaterdag is gebeurd. Daarbij klapte de realityster en voormalig stiefvader van de Kardashians op een snelweg in Los Angeles op de achterkant van een witte auto, waardoor die op de verkeerde rijbaan terecht kwam en tegen een Hummer botste. De bestuurster van het witte voertuig was op slag dood. Zeven anderen raakten gewond.

Nog geen 24 uur later gaat de realityster alweer op pad en kruipt rustig weer achter het stuur. Volgens Page Six overschreed hij de maximale rijsnelheid op een weg in Malibu. Op een weg waar je 80 kilometer per uur mag rijden, reed hij volgens de website zeker 90 in zijn stoere sportauto.

In een verklaring noemde Bruce het incident een 'verschrikkelijk ongeluk' en hij wenst de familie van de overleden vrouw en de gewonden veel sterkte. Eerder liet hij aan de politie weten dat hij op de vlucht was voor een groep opdringerige fotografen. Bruce is de laatste maanden veel in het nieuws om zijn vermeende geslachtsverandering. Hij zou liever door het leven willen als vrouw.

Voor meer informatie en foto's, lees ook: