Nieuws/Entertainment
863358
Entertainment

Bruce Jenner rookte achter stuur

Bruce Jenner, die zaterdag betrokken raakte bij een fataal ongeval, komt waarschijnlijk niet in de problemen. Nieuwe foto's laten zien dat de realityster niet aan het sms'en maar aan het roken was achter het stuur.

De foto's werden vlak voor de crash gemaakt. Eerder opgedoken foto's die vanuit een andere hoek werden gemaakt lieten zien dat hij wel iets in zijn hand had, maar onduidelijk was wat precies.

Gespeculeerd werd dat het ging om een mobiele telefoon, wat zou betekenen dat hem doodslag ten laste gelegd kon worden. Dit blijkt nu niet aan de orde. Ook het natrekken van zijn telefoongegevens door de politie zou met het opduiken van deze foto's onnodig zijn.

Dodelijk ongeval

De realityster en voormalig stiefvader van de Kardashians klapte zaterdag op een snelweg in Los Angeles op de achterkant van een witte auto, waardoor die op de verkeerde rijbaan terecht kwam en tegen een Hummer botste. De bestuurster van het witte voertuig was op slag dood.

Bruce werd volgens bronnen vlak voor het ongeluk achtervolgd door paparazzi. Hij onderging vrijwillig een drugs- en alcoholtest, waaruit bleek dat hij nuchter was.