Nieuws/Entertainment
864103
Entertainment

Column Evert Santegoeds: Strikt Privé

Zó vieren de Oranje's vakantie!

Een nieuw jaar staat op punt van aanbreken, en als u alvast wilt weten hoe dat voor u gaat verlopen, dan bent u bij deze PRIVÉ aan het juiste adres.

Weer geen uitgebreid jaaroverzicht bij ons, maar juist een blik op wat komen gaat in onze astrospecial ZO WORDT ÚW 2015, vanaf pagina 31.

Ook uitgebreid aandacht voor de wintervakantie van het koninklijk gezin in zonnig Argentinië. Terwijl KONING WILLEM-ALEXANDER ons met kerst op tv toesprak over respect en verdraagzaamheid, genoot hij zelf in Villa La Angostura van een lange vakantie met MÁXIMA en de drie Prinsessen. We laten u zien wat u op tv níet zag, hoe de familie daar leeft in de prachtige natuur en ook hoe zij wonen in een ‘estancia’ op de Patagonische steppe die wordt gerund door Máxima’s tante MARCELA!

Net voor kerst kwam onverwacht een einde aan het ­bijzondere leven van de Oostenrijkse superster UDO JÜRGENS. Na een wandeling langs de Bodensee zakte hij plotseling in elkaar. Collega MARJON FLORUSSE beschrijft het succesvolle bestaan van de singer-songwriter die meer dan honderd miljoen platen verkocht en wiens stille afscheid zo’n schril contrast vormt met zijn turbulente leven.

Uw speciale aandacht vraag ik ook voor een interview met KARIN HAZELHOFF ROELFZEMA, de weduwe van ‘Soldaat van Oranje’ ERIK HAZELHOFF ROELFZEMA. De musical naar zijn - eerder ook al met zo veel succes verfilmde - boek blijft maar records breken, en is in Katwijk al zijn vijfde jaar ingegaan! Een mooi moment om met zijn echtgenote eens terug te kijken op ­de ware Soldaat, van wie kortgeleden nog een onderhoudend boek over zijn bizarre avonturen verscheen.

En om dan toch nog eventjes terug te kijken op het voorbije showbizzjaar; naast de arrestatie van FRANK MASMEIJER was de diefstal- en videorel rond DAVE ROELVINK toch de affaire die Nederland het meest bezighield. Vader DRIES onthult hoe hij ‘Davegate’ heeft ervaren.

Ik wens u en de uwen een prachtig 2015.

Weekblad Privé is waar ook ter wereld te downloaden via de Privé-app voor de iPad.