Nieuws/Entertainment

’Harry en Meghan al verloofd’

Door Evert Santegoeds

AP

Steeds meer royaltywatchers in Londen raken ervan overtuigd dat PRINS HARRY zich niet meer zal verloven met MEGHAN MARKLE: verloofd zouden de twee namelijk allang zíjn. Het paleis wacht alleen nog op een goed moment om dat nieuws bekend te maken. Dat dit nog slechts een kwestie van dagen lijkt, wordt nog eens bevestigd door de lunch die Meghan vorige week op Buckingham Place heeft gehad met Harry’s illustere grootmoeder en hoofd van de familie, KONINGIN ELIZABETH.

AP

Sandwiches met augurk stonden daar die dag op het menu. Dat dit soort details naar buiten komen, wordt algemeen gezien als het beetje bij beetje voorbereiden van de buitenwereld op het heuglijke nieuws wat gaat komen.

Al eerder werd duidelijk dat de koningin geen problemen heeft met het opnemen van de gescheiden actrice in de familie. Wat hierbij meespeelt is dat Harry, door de twee kinderen van PRINS WILLIAM en HERTOGIN KATE en een derde onderweg, ver genoeg gedaald is op de ladder van troonsopvolging. Meghan’s interview met Vanity Fair in augustus, hun gezamenlijke aanwezigheid op de Invictus Games en haar aankondiging dat zij gaat stoppen met de serie Suits, waarin zij speelt, waren eerdere tekenen dat er nu echt iets staat te gebeuren.

Lees meer over

Showbizz-expert