Entertainment/Sterren
866559173
Sterren

Trevor Noah neemt afscheid van oma: ’Zij leerde me wat onvoorwaardelijke liefde is’

Trevor Noah

Trevor Noah

Trevor Noah heeft deze week afscheid genomen van zijn oma. Op Instagram vertelt de 38-jarige presentator dat hij al de hele week in tranen is om het verlies.

Trevor Noah

Trevor Noah

„Vanmorgen heeft onze familie het oudste lid van onze clan naar haar laatste rustplaats gebracht. Frances Noah, of zoals de meeste van ons haar noemden: Gogo”, schrijft de Zuid-Afrikaan bij een video waarin hij met zijn oma voor een foto poseert. „Mijn oma werd geboren in 1927 en alhoewel ze 95 jaar oud was, had ze het beste geheugen van ons allemaal. Elk moment dat je met haar doorbracht voelde als een magische reis door de tijd.”

Noah vertelt dat het huis van zijn oma in Soweto in Johannesburg vaak dienst deed als een opvangplek voor vrouwen die nergens anders heen konden. „Een plek waar iedereen de liefde voelde die uit haar grote hart kwam.”

De presentator noemt zijn oma in het bericht ’een vrouw die me de leerde wat onvoorwaardelijke liefde is’ en schrijft dankbaar te zijn voor de laatste Moederdag die Gogo afgelopen weekend nog heeft kunnen vieren ’en waar ze volop van heeft genoten’.