Nieuws/Entertainment
866739
Entertainment

Kristel van Eijk stopt bij WNL

WNL-gezicht Kristel van Eijk laat weten niet langer bij de omroep werkzaam te zijn.

"Zo lief, veel mensen die polsen wanneer ik weer verder ga met radio en tv na de geboorte van mijn zoon Teuntje!", schrijft de presentatrice op Facebook. "Daarom nu een bericht om te laten weten dat ik niet meer te zien en horen zal zijn voor WNL #jammer."

Ze geeft aan dat haar zwangerschap de reden is dat ze voorlopig niet meer op de televisie te zien is. Een gedeelte is al ingevuld. "Wat liever niet midden in het seizoen wordt veranderd," schrijft ze. Ook laat Kristel weten wat meer uren en vrijheid te willen. Ze heeft daarom besloten - voorlopig - met radio te stoppen.

Kristel presenteerde sinds 24 oktober met Leonie ter Braak Vandaag de Dag/Vrijdag en WNL op Zaterdag. Ze werkte daarvoor bij Q-music en won in 2010 de Radiobitch Award. In 2012 kreeg ze de Zilveren RadioSter Vrouw.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));Post by Kristel van Eijk.