Nieuws/Entertainment

Addy van den Krommenacker uit de problemen

De geplande veiling van de inboedel van de couturezaak van Addy van den Krommenacker in ’s-Hertogenbosch lijkt nu definitief van de baan. Dat heeft de Bossche couturier zaterdag na afloop van zijn succesvolle show ‘London Revisited' in Laren aan het publiek verteld.

Presentatrice Pernille La Lau vroeg Van den Krommenacker in het Singer Museum in Laren hoe de situatie nu is. "Maandag wordt het geld overgemaakt naar de Belastingdienst", aldus Addy tegenover de honderden aanwezigen.

De voorbije dagen gaf Van den Krommenacker in de media al aan zich geen grote zorgen te maken en te verwachten dat derden hem zouden helpen. Dat is uiteindelijk gelukt. De show van Van den Krommenacker heeft nooit gevaar gelopen. Ook klanten hebben zich geen moment zorgen hoeven maken, benadrukt de couturier. "De beslaglegging betrof de inboedel van de winkel, niet de jurken of bestaande bestellingen. Alles gaat gewoon door”, legt Addy uit. “En nu met meer passie dan ooit!” De veiling hoeft dan ook niet door te gaan en Addy richt zich vol goede moed en nieuwe plannen op de toekomst. In april wordt hij 65 jaar, maar dat is voor hem geen reden om te stoppen.

Zorgen

Na een hectische week had Addy alsnog de grootste zorgen op zaterdagochtend, toen de wegen met sneeuw waren bedekt. Die zorgen bleken echter niet nodig. Addy’s nieuwe creaties werden, onder toeziend oog van maar liefst 750 gasten, getoond in de prachtige zalen van het Singer Museum. Het haar van de modellen werd verzorgd door het vaste L’ANZA team en de make-up door PUPA Milano.

Onder de aanwezige gasten bevonden zich onder andere Addy’s vriendinnen Anouk Smulders, Willeke Alberti, Ruth Jacott en Sandra Reemer. De catering werd verzorgd door chefkok Jeroen Robberegt van Miele. Tijdens de show, die de modellen over de catwalk door de zalen van het Singer Museum voerde, liet Addy zijn nieuwste ready-to-wear collectie en haute couture Fall/Winter zien, die geïnspireerd is op The Swinging Sixties, begin zestiger jaren. De ready-to-wear collectie is behalve in zijn zaak in ’s-Hertogenbosch ook verkrijgbaar in geselecteerde winkels. Bovendien heeft Addy van den Krommenacker vanaf 28 februari een pop-up store in Bijenkorf in Amsterdam.