Nieuws/Entertainment
870187
Entertainment

Gio kiest voor Utopia en niet voor zijn vriendin

Dramatische jaarwisseling voor Isabella

Langzaam maar zeker wordt duidelijk wie er in 2015 doorgaan in Utopia. Woensdag mogen de bewoners zélf beslissen of ze mee gaan naar het nieuwe jaar. Drama voor de eerder weggestemde Isabella: haar geliefde Gio heeft besloten voorlopig nog te blijven.

Georgio, die deze week nog werd verkozen tot Utopiaan van het Jaar en daarmee een bedrag van 24.000 euro opstreek, wil nog niet naar huis. Maar de 21-jarige student zit met een probleem. Hij heeft in zijn achterhoofd nog een hbo-studie die hij nog niet heeft afgerond. En om zijn propedeuse te halen, zal hij toch écht van het terrein af moeten om zijn tentamens te maken.

"Misschien doe ik iets heel doms...", zegt een zenuwachtige Giorgio. "Maar Utopia, of regie: ik wil blijven, maar je mag meestal alleen naar buiten voor medische redenen. Ik hoop dat ik mijn school van het programma mag combineren met mijn deelname. Maar ik wil die tentamens hoe dan ook maken."

Extra pijnlijk voor Isabella: de emotionele 'Gio', die meerdere malen in tranen uitbarst, zegt niets over zijn liefje, oud-Utopiaan Isabella. Zij werd eerder weggestemd en hoopt sindsdien vurig dat haar schatje snel ook terug zal komen naar de bewoonde wereld. Ze zou hem morgen opwachten bij het hek. Dat zal geen gezellige jaarwisseling worden voor de tot over haar oren verliefde Isabella...

De veertien medebewoners steunen Giorgio. De programmamakers van Talpa lieten Giorgio achter de schermen weten te zullen nadenken over zijn verzoek.

Van de vijftien deelnemers gingen er drie vrouwen weg: Vanessa, Charlotte en Nicoline. Lees meer over hun vertrek.

 

Volg Privé ook op Twitter