Nieuws/Entertainment
870191084
Entertainment

Carole Baskin gaat show over dierenmishandeling maken

Carole Baskin heeft de smaak van televisie maken helemaal te pakken. Behalve dat ze meedoet als kandidaat aan de Amerikaanse versie van Dancing With The Stars, gaat de Tiger King-ster nu ook een serie maken over dierenmishandeling. Dit meldt Variety.

Samen met haar man Howard wil Carole dierenmishandelaars aan de schandpaal nagelen en hun wrede daden openbaar maken. Ze gaat, samen met een team, op zoek naar verschillende verhalen en rechtszaken die gelinkt worden aan bepaalde organisaties.

„Dit is een kans voor ons om ons platform te gebruiken voor het dagelijkse leed dat katachtigen, maar ook andere dieren, dagelijks moeten doorstaan. Door samen te gaan werken met dit productiebedrijf kunnen we onze missie tot uitvoering brengen”, aldus Baskin.

Carole vecht al twintig jaar tegen dierenmishandeling. Haar meest bekende strijd is die tegen haar grote rivaal Joe Exotic, de man om wie de populaire Netflix-serie Tiger King draait. Ze spande meerdere rechtszaken tegen hem aan op verdenking van onethische praktijken in zijn ’big cat kingdom’.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo