Nieuws/Entertainment
870407
Entertainment

Nicki Minaj achtervolgd door abortus

Als tiener besloot Nicki Minaj te kiezen voor een abortus toen ze zwanger raakte. Dat is haar niet in de koude kleren gaan zitten.

"Ik dacht dat ik dood ging", vertelt rapper Nicki Minaj over het moment toen ze erachter kwam dat ze zwanger was toen ze nog op de middelbare school zat. Ze besloot een abortus te nemen. "Ik was een tiener. Ik was niet klaar voor een baby, ik had niets te bieden aan een kind." De muzikante benadrukt dat het geen makkelijk besluit was. "Het was het moeilijkste dat ik ooit heb doorgemaakt. Het heeft me mijn hele leven achtervolgd", aldus Nicki in een interview met Rolling Stone.

Minaj besloot op haar nieuwe album The Pinkprint meer open te zijn over haar privéleven. "Een van mijn doelen was om mensen een inkijkje te geven in mijn leven, iets dat ik eerst altijd erg privé heb gehouden." Ze werd daarvoor vooral geïnspireerd door haar breuk met Safaree Samuels, waarmee ze elf jaar een relatie had. "Ik moest simpele dingen leren zoals alleen slapen. Ik heb besloten om dit soort gevoelens niet langer te verbergen. Ik ben een kwetsbare vrouw en daar ben ik trots op."