Nieuws/Entertainment
870420
Entertainment

Slash gaat scheiden

Het huwelijk tussen stergitarist Slash en zijn vrouw Perla is voorbij. Nadat zijn vrouw hem een ultimatum stelde heeft de gitarist zelf de scheidingspapieren aangevraagd.

Eerder deze week werd bekend dat Perla naar Hawaï was vertrokken na onenigheid met haar man Slash. Ze zou hem een ultimatum hebben gesteld: op nieuwjaarsdag zouden de twee hun problemen moeten uitpraten.

Slash heeft nu zelf de knoop doorgehakt door de scheiding aan te vragen. Uit de ingediende documentatie van de gitarist blijkt dat de verschillen tussen de twee onoverkomelijk zijn. Hij schrijft dat ze al sinds 15 juni uit elkaar zijn en dat hij gezamenlijke voogdij wil over hun twee zoons, de 12-jarige London en 10-jarige Cash, zo meldt TMZ.

De twee trouwden dertien jaar geleden. Even leek het er in 2010 al op dat het koppel zou scheiden. Slash diende ook toen een aanvraag voor een scheiding in, maar trok die twee maanden later terug, nadat hij zijn huwelijksproblemen met zijn vrouw toch nog had uitgepraat. Volgens een bron moeten we het dit keer wel serieus nemen: "Dit keer is het anders."