Nieuws/Entertainment
870622
Entertainment

Doutzen Kroes meest strakke moeder van 2014

Privé jaaroverzicht: de showbizzbaby's van 2014

SLIDESHOW - Doutzen Kroes verdient de titel 'meest strakke moeder van 2014'. Zij stond 4 maanden na de geboorte van haar dochter volledig afgetraind te stralen bij de show van Victoria's Secret. Ook Nikkie Plessen kan zich alweer vertonen in bikini...

Er werden heel wat showbizzbaby's geboren dit jaar. Presentatrices Do, Lieke van Lexmond en Sandra Schuurhof werden voor het eerst moeder, alle drie van een zoon. Dubbel geluk was er voor Nicolette Kluijver en prinses Charlène van Monaco.

De vrijgezelle Anouk verbaasde door haar vijfde kind te krijgen - van vader nummer 3 - en Peter Jan Rens zorgde op zijn 63e voor nageslacht.Zie ook onze slideshow voor schattige babykiekjes.

Het babyoverzicht van 2014:

01-01 Jip, zoon van Dominique van Hulst en Marc Verschoor

Caro Emerald en Rick Katwijk werden in maart ouders van een dochter. Haar precieze geboortedatum en naam zijn niet bekendgemaakt.

24-04 Reina, dochter van Sofie van den Enk en André van den Heuvel. Zusje van Magnus

07-05 Milly Olivia, dochter van Céline Purcell en Oren Schrijver

17-05 Teddy May Valentina, dochter van Fabienne de Vries en Mitchell Westerduin

29-05 Emily Lavie, dochter van Jennifer Ewbank en Robin de Munk

16-06 Jean, dochter van Jelka van Houten en Koppe Koppeschaar, zusje van Walt

Sion Jethro, zoon van Anouk Teeuwe en Seraino Dalgliesh, werd eind juni geboren. Hij is het broertje van Benjahmin KingsleyElijah JeremiahPhoenix Ray en Jesiah Dox.

23-07 Rafael Konstantin Joop, zoon van Euvgenia Parakhina en Jeroen Horna30-07 Myllena Mae, dochter van Doutzen Kroes en Sunnery James, zusje van Phyllon. Een trotse Doutzen deelde afgelopen weekeinde nog een nieuwe foto van Myllena Mae

 

10-12 James Luke, zoon van Sandra Schuurhof en haar ex Hans Luiken

Koninklijk babygeluk in Monaco in 2014: prins Albert en Charlène werden op 10-12-14 ouders van tweeling Jacques en Gabriella. Daarmee heeft de dwergstaat met hun zoon een troonopvolger en met zijn twee minuten oudere zus een tweede in de lijn der troonopvolging.

De leukste bevalling van het jaar werd door Robbie Williams ingeleid. Terwijl zijn geliefde Ayda lag te bevallen van zoon Charlton Valentine, zette de zanger de verloskamer op stelten met een kostelijke one man show van die hij met de hele wereld deelde. Kijk nogmaals naar de hoogte- en dieptepunten.